Portfolio Projek

portfolio1

Pembersihan Kampus UUM

Menjalankan Kontrak Perkhidmatan Kebersihan Bangunan dan Kawasan Di Kolej Matrikulasi Kedah Bagi Tempoh Mulai 1 Januari 2014 hingga 31 Disember 2016 (36 Bulan).

portfolio2

Hartanah

Pembelian sebuah bangunan 4 ½ tingkat yang terletak bersebelahan dengan bangunan UUMKL sedia ada iaitu Wisma Sri Muda di Jalan Raja Muda Abdul Aziz, Kuala Lumpur.

portfolio3

IKBN

UPSB telah membekalkan perabot ke Institut Kemahiran Belia Negara (IKBN) Pengerang, Johor pada tahun 2011

sv1

Hotel

EDC-UUM bermula operasi pada September 2006. Berkonsepkan perkhidmatan perhotelan yang eksklusif. Ia adalah satu-satunya hotel yang mempunyai keunikan di Sintok dengan fasiliti seminar dan 88 bilik hotel bagi memenuhi pasaran di Utara, Kedah.

sv2

Dobi

Unit dobi yang bertanggungjawab menguruskan kerja-kerja dobi khususnya di sekitar kampus UUM dan kawasan sekitar. Antara perkhidmatan yang disediakan oleh mereka ialah membersih pakaian, tuala, comforter, cucian kering, menggosok pakaian dan lain-lain.

portfolio6

Hotel Sani

UPSB juga telah diberi kepercayaan oleh Sani Hotel di Kuala Lumpur untuk membekalkan kain-kain linen seperti kain cadar, sarung bantal, duvet dan lain-lain untuk kegunaan bilik-bilik hotel tersebut.